Beboelsespavillon

En beboelsespavillon har først og fremmest til formål at huse mennesker i kortere eller længere tid. Det kan være sidste udvej, hvis man står i en situation, hvor ens faste bolig ikke kan bruges i en periode f.eks. pga. en forsikringsskade. En beboelsespavillon benyttes også af det offentlige som akut beboelsestilbud til f.eks. flygtninge og psykisk syge. Fordelen ved en beboelsespavillon er, at den kan opføres hurtigt. Den bygges på en fabrik og transporteres til det sted, hvor den skal bruges. En beboelsespavillon samles hurtigt og er klar til brug uden besvær.

 

Beboelsespavilloner fra dalsgaard har god isolering og opfylder bygningsreglementet. De kan opstilles efter ønskes og i det antal som du har brug for. Vi producere gerne beboelsespavilloner efter ønske til brug ved køb eller længere lejeperiode.

Dalsgaard Pavilloner A/S har flere forskellige beboelsespavilloner. Brugte beboelsespavilloner udlejes til konkurrencedygtig pris.

Opnå ekstra rabat ved dalsgaard ved lang lejeperiode.

 

Dalsgaard Pavilloner A/S bygger individuel modulbyggeri til beboelse. Dalsgaard Pavilloner A/S udfører også gerne tilbygning til private villaer i pavillon/modulbyggeri.