Er du vores nye kollega – Bygningskonstruktør

Dalsgaards historie rækker tilbage til 1952 og handler om virkelyst, godt håndværk og en utrættelig vilje til at følge med tiden og hele tiden udvikle sig. Men selvom vi i dag er blandt de førende producenter af både individuelt og præfabrikeret modulbyggeri, og selvom vi har sat vores signatur på mere end 80.000 gode kvadratmeter over hele landet, er der nogle grundlæggende værdier, vi aldrig har ændret på: ordholdenhed, ansvar, troværdighed, grundighed – og viljen til at møde hver eneste kunde i øjenhøjde og hjælpe dem sikkert i mål med deres byggebehov.

Dalsgaard Byg A/S og Dalsgaard Pavilloner A/S er et 100% danskejet aktieselskab og beliggende i Vejle på en 48.000 m² stor plads med alle tilhørende faciliteter.   

 

Bygningskonstruktør

Central rolle med gode udviklingsmuligheder

 

Dalsgaard er kendt for høj kvalitet og et højt serviceniveau, og for at sikre, at dette også gør sig gældende fremadrettet, er der behov for at forstærke holdet med endnu en bygningskonstruktør. Med reference til virksomhedens COO kommer du til at indgå i et solidt team, som vægter faglighed og fælles ansvarsfølelse højt.

Tegning og kvalitetssikring

Som bygningskonstruktør bliver din primære opgave at udarbejde tegningsmateriale i Revit. Du bliver en del af virksomhedens produktionstekniske afdeling (PTA), som består af en bygningskonstruktør, en teknisk designer, en teknisk designer-elev, en maskinmester, en projektleder og en kloakmester. I en dagligdag præget af tæt samspil mellem produktion og PTA bliver dine opgaver at:

  • Udarbejde salgs- og produktionstegninger i Revit
  • Kvalitetssikre i forhold til krav på området
  • Deltage i byggesagsbehandling
  • Deltage i det forefaldne arbejde i afdelingen

Holdspiller med forståelse for konstruktioner

Du er uddannet bygningskonstruktør eller ingeniør, og har du en tømrerbaggrund, vil det være en fordel. Din erfaring er mindre afgørende, idet du vil få mulighed for støtte fra og tæt sparring med en erfaren bygningskonstruktør. Det er væsentligt, at du har forståelse for konstruktioner og træ, og at du brænder for at dygtiggøre dig inden for faget. Det er et krav, at du behersker tegning i Revit på højt niveau og kan begå dig på engelsk både i tale og på skrift.

Som person er du en loyal og arbejdsom holdspiller, som ikke er bange for at tilbyde din hjælp, hvor der er et behov. Du arbejder struktureret med et godt overblik, samtidig med at du har blik for detaljen. Det vigtigste er, at du er motiveret for at lære nyt og udvikle dine kompetencer.

Attraktiv arbejdsplads med højt til loftet

Du tilbydes spændende faglige og personlige udfordringer i en virksomhed med en god tone og et godt arbejdsmiljø, hvor samarbejde har topprioritet, og man arbejder med frihed under ansvar. Dalsgaard er en flad organisation, hvor der er korte beslutningsveje og højt til loftet. Du får gode ansættelsesforhold og muligheden for at blive en del af en attraktiv arbejdsplads, hvor man bliver behandlet godt, og hvor udfordringer bliver afklaret her og nu.

Ansøgning og spørgsmål

Stillingen ønskes besat snarest muligt, og du ansøger via linket her >> 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte COO Per Christian Jensen på tlf. +45 52 34 78 74.

Hos Dalsgaard er vi altid på udkig efter dygtige kolleger, og lige nu søger vi også tømrere. Ring til os og hør nærmere på tlf. +45 52 34 78 74.