Dalsgaard Pavilloner A/S får nyt domicil

Dalsgaard Pavilloner får nyt domicil:
Efter flere år med stigende aktiviteter er Dalsgaard Pavilloner i Børkop efterhånden vokset ud af de nuværende rammer med produktion og udlejning af pavilloner, moduler og vogne til event på Industrivej i Børkop.

Dalsgaard Pavilloner har købt grunden i Vinding på Bugattivej 12, hvor der tidligere har været bilauktion (BCA autoauktion).

Vi har i en længere periode undersøgt mulighederne for udvidelse af produktionsfaciliteterne i Børkop, men de mulighederne var bare ikke optimale, derfor passede det godt med at grunden i Vinding kom til salg. Colliers International i Vejle stod for kontakten til BCA og der har igennem hele processen været en fin dialog.

Beliggenhed, beliggenhed:
Vi meget glade for at kunne rykke tættere på motorvejen og ind på en grund, hvor der er rigeligt med plads til vores aktiviteter. Det passer godt med den gode beliggenhed og når vi har fået bygget en ny produktions hal og indrettet det hele til vores drift, så bliver der masser af synergi at hente og det bliver et virkelig godt setup vi får. Direktør Klaus Trend Poulsen ser helt klar den nye placering som en investering i fremtiden, som også får stor betydning for kunderne. Det bliver supernemt at hente og aflevere pavilloner og vogne, når vi får det hele samlet.

Fakta:
Vores aktiviteter med modulbyggeri, pavilloner samt eventvogne gør, at vi har brug for meget plads og på den nye adresse får vi helt ideelle vilkår. På Industrivej i Børkop råder Dalsgaard Pavilloner i dag samlet over 27000 m² og på den nye adresse i Vinding bliver der totalt 47000 m². Der forventes indflytning til den nye adresse i 2016.

Yderligere henvendelse kan rettes til Direktør Klaus Trend Poulsen +45 21266174.