Dalsgaard Pavilloner A/S vokser og skærper profilen.

Pressemeddelelse:
Vejle15.09.2017

En flytning til Vejle med markant større lokaler og en snarlig fordobling af produktionsareal har fået Dalsgaard Pavilloner til at skærpe den fremtidige strategi.

Produktionskapaciteten fordobles og event-afdeling afhændes.

”Dalsgaard vil fortsætte den positive vækst fra de senere år. I de kommende år forventes en vækst på 30-40 pct., og det kræver fokus !” siger CEO, Klaus Trend Poulsen, og fortsætter: ”Fokus på effektiv produktion og fokus på at vi har de rigtige produkter i paletten”.

Dalsgaard producerer pavilloner og modulbyggeri af høj standard til salg og udlejning. Da man for to år siden købte den 50.000 kvm. store grund i Vejle opførte man samtidig en produktionshal på 1400 m² . Og efter nytår tages produktionshal nr. 2 i brug med 2000m² mere.

Til den tid råder Dalsgaard over godt 8000m² til produktionen.

Sideløbende med produktionen har man udlejet event-materiel til private, festivaler og markeder. Det er f.eks. toilet- og badevogne, vacuumtoiletter, køle- frysetrailere osv. Denne event-afdeling afhændes i indeværende år.

Dette sker for at skabe større fokus på kerneforretningen omkring pavilloner og modulbyggeri. Virksomhedens store park af event-materiel vil blive afhændet enten samlet, i større dele eller enkeltvis. Det er endnu ikke besluttet.

Klaus Trend Poulsen slutter: ”Vi vil fremstå som en stærk og professionel samarbejdspartner til alle indenfor byggesektoren, og med denne fokusering bliver vi en stærkere spiller på markedet for letbyggeri”.

Fakta:
Dalsgaard beskæftiger pt. 30 mand. Udover ny-produktion af pavilloner har Dalsgaard også altid mindst 100 brugte pavilloner på lager.
Virksomheden har altid haft positive resultater, og har stor fokus på soliditet.
For yderligere informationer kontakt:
Klaus Trend Poulsen, mail ktp@dalsgaard-as.dk