Få et tilbud Brochure

Download vores Brochure

Ring eller skriv, hvis du har spørgsmål til vore brochure ”Gode kvadratmeter”.Vi sidder klar ved telefonen og glæder os til at hjælpe dig.

DOWNLOAD

Dalsgaard Pavilloner A/S – Modulbyggeri

Virksomheden med egen fabrikation af modulbyggeri er beliggende i Vejle, DK. Vi har showrum og udstillingshus og vi arrangerer gerne en fremvisning af vores produktionsfaciliteter. Vi råder over 10.000 ㎥ produktionsareal under tag og totalareal på 36000 ㎥ befæstet areal.
Vi har alle moderne faciliteter og producerer udelukkende af godkendte materialer. Hele vores konstruktion er i FSC godkendt træ eller PEFC godkendte produkter.

Modulbyggeri

1. Kontorbyggeri

Kontorbyggeri i moduler er nok det arbejdsområde vi har allermest erfaring i. Det anvendes i et væld af opgaver over hele landet og med et utal af indretninger i en eller flere etager. Det udføres som permanent eller midlertidig byggeri.
Vi tilbyder løsninger hvor det kan lejes eller købes. Ligeledes løser vi masser af projekter for vore kunder med møbler og inventar som ”plug and play” løsninger til projekter med varierende længde.

100 m² pavillonbygning til Region Hovedstaden

100 m² pavillonbygning opført og indrettet til specialskole for Region Hovedstaden. Spørg gerne her info@dalsgaard-as.dk, hvis du vil vide mere om dette projekt.    

100 m² pavillonbygning opført og indrettet til specialskole for Region Hovedstaden.

Spørg gerne her info@dalsgaard-as.dk, hvis du vil vide mere om dette projekt.

 

 

se meremindre

Nyopført kontorfaciliteter med mange spændende detaljer

Permanent byggeri opført som tilbygning til eksisterende kontorfaciliteter. Bygningen er udstyret med indbygget lyssystem og Dali-lysstyring. Centralt ventilationsanlæg, screens på vinduerne, gulvvarme og mange flere lækre detaljer. Spørg gerne her…

Permanent byggeri opført som tilbygning til eksisterende kontorfaciliteter.

Bygningen er udstyret med indbygget lyssystem og Dali-lysstyring. Centralt ventilationsanlæg, screens på vinduerne, gulvvarme og mange flere lækre detaljer.

Spørg gerne her info@dalsgaard-as.dk, hvis du vil vide mere om dette projekt.

se meremindre

Samlet løsning med 150 kontorarbejdspladser, mødelokaler, kantine, fitness mm

   

 

 

se mere

2.500 m² undervisningslokaler og laboratorier til SDU Odense

se mere

Ringkøbing Erhvervspark – 100 nye kontorarbejdspladser samt mødefaciliteter

se mere

Opførelse af 850 m2 kontorbygning

Totalentreprise på opførelse af 850 m2 kontorbygning. Modulerne er monteret på stålkonstruktion på taget af eksisterende bygning. Indretning med glasskillevægge og produceret til frit spænd, således indretning kan ændres senere,…

Totalentreprise på opførelse af 850 m2 kontorbygning. Modulerne er monteret på stålkonstruktion på taget af eksisterende bygning. Indretning med glasskillevægge og produceret til frit spænd, således indretning kan ændres senere, hvis det ønskes. Konstruktioner opbygget og forberedt til 3 plan.

Ligeledes forberedt for elevator. Bygningens energiforbrug og konstruktioner i henhold til bygningsreglement 2015 for permanent byggeri. Centralt ventilationsanlæg med køling og CTS styring af lys og energi på rumniveau. 120 m2 terrasse med gangbro for niveaufri adgang. Produktionstid 20 uger. Arkitekt PA-Tegnestue & bygherre GEA Niro.

se mere

224 m2 kontorarbejdspladser i 2 plan

8 stk. XL Moduler – i alt 224 m2 opstillet i 2 plan til midlertidige kontorarbejdspladser. Luft til luft varmepumper med aircondition. Skjulte installationer. Hele opstillingen er leveret og opstillet…

8 stk. XL Moduler – i alt 224 m2 opstillet i 2 plan til midlertidige kontorarbejdspladser. Luft til luft varmepumper med aircondition. Skjulte installationer. Hele opstillingen er leveret og opstillet på 8 uger. Udvendig monteret med galvaniseret trapper. Individuel indretning efter kundens ønske.
Antracit facade beklædning i klasse 1 materiale.

se mere

XL moduler til kontormiljø

3 stk. XL moduler til kontorfaciliteter. Individuel indretning med lysstyring. Luft til vand varmepumpe og vandbåren varmeanlæg. Godkendt til permanent opstilling.

3 stk. XL moduler til kontorfaciliteter. Individuel indretning med lysstyring. Luft til vand varmepumpe og vandbåren varmeanlæg. Godkendt til permanent opstilling.

se mere

Kontorpavillon 100 m2

De nye XL moduler leveret til skole i Aarhus – Et stort lokale på 60 m2, samt mødelokale, tekøkken og toiletter leveret på en uge.

De nye XL moduler leveret til skole i Aarhus – Et stort lokale på 60 m2, samt mødelokale, tekøkken og toiletter leveret på en uge.

se mere

Kontorfaciliteter

100 m2 kontorarealXL Kontormoduler med 300 mm. isolering i gulv, væg og lofter. Lige leveret ved kunde i Taulov, Fredericia. Indvendig med gulvtæppe. Vægge naturligvis med gips og glasvæv for…

100 m2 kontorarealXL Kontormoduler med 300 mm. isolering i gulv, væg og lofter. Lige leveret ved kunde i Taulov, Fredericia. Indvendig med gulvtæppe. Vægge naturligvis med gips og glasvæv for optimal lyd, brandforhold og samtidig rengøringsvenlig.

se mere

Pavilloner i to plan

Kontor og møderum 100 m2, bygget sammen med eks. bygningudført opgave for kunde i Aarhus indeholdende kontor med 6 arbejdspladser, samt møderum til 30 personer. Udført med Nilan comfortventilation, edb…

Kontor og møderum 100 m2, bygget sammen med eks. bygningudført opgave for kunde i Aarhus indeholdende kontor med 6 arbejdspladser, samt møderum til 30 personer. Udført med Nilan comfortventilation, edb installation, mm. Kunden har valgt at lave den som en lejeløsning med forkøbsret.

se mere

Permanent byggeri på 1000 m2

Administrationsbygning i 2 etager Administrationsbygning for FAYARD A/S på Lindø Industripark. Bygningen er opbygget i 24 moduler i 2 etager og samlet på stedet. Bygningen er med vandbåren varmeanlæg, ventilationsanlæg, solreflekterende…

Administrationsbygning i 2 etager

Administrationsbygning for FAYARD A/S på Lindø Industripark.

Bygningen er opbygget i 24 moduler i 2 etager og samlet på stedet. Bygningen er med vandbåren varmeanlæg, ventilationsanlæg, solreflekterende glas.

Eksklusiv design og godkendt til permanent byggeri.

Ring for projekttilbud.

se mere

2. Boliger

Modulbyggeri er et oplagt valg, når der skal produceres mange ens boliger og i flere etager. Vi anvender træ og stål som bærende konstruktion og vi har alle muligheder for at have fokus på bæredygtighed, indeklima og energiforbrug ind i ethvert projekt. Lad os give et bud næste gang i står overfor et projekt med boliger, studieboliger eller lignende. Vi er stærke på logistik, metode og hvordan processen fungere optimalt. Lyd og akustik er områder hvor modulbyggeri er særdeles stærk idet den naturlige opdeling imellem modulerne gør at lyden imellem boligerne stort set aldrig er et problem. Ligeledes også god mulighed for at lave en effektiv brandstrategi.

Boliger til Region Midtjylland

Yderligere 2 lavenergi boliger opføres for Region Midtjylland. Boligerne er på 72m² pr. bolig og afleveres i 1. kvartal 2021.

Yderligere 2 lavenergi boliger opføres for Region Midtjylland.

Boligerne er på 72m² pr. bolig og afleveres i 1. kvartal 2021.

se mere

470 m² boliger er nu leveret og opstillet på Tangkærcentret Ørsted for Region Midtjylland

Byggeriet er opført som BR15-krav og har fået permanent byggetilladelse og er blevet tilsluttet eksisterende fjernvarme anlæg og el-tavler. Kontakt Tim Tokehøj på telefon 7586 9611, hvis du vil høre…

Byggeriet er opført som BR15-krav og har fået permanent byggetilladelse og er blevet tilsluttet eksisterende fjernvarme anlæg og el-tavler.

Kontakt Tim Tokehøj på telefon 7586 9611, hvis du vil høre om opgaven og hvordan den er blevet løst.

Se de færdige bygninger herunder:

se mere

Hjemløseboliger til Ishøj Kommune

I oktober måned 2017 opføres 6 boliger + 1 fælleshus til Ishøj Kommune. Boligerne opføres som permanente boliger i h.t. BR15 og indeholder soveværelse, stue/køkken samt bad/toilet. Projektet udføres i…

I oktober måned 2017 opføres 6 boliger + 1 fælleshus til Ishøj Kommune.
Boligerne opføres som permanente boliger i h.t. BR15 og indeholder soveværelse, stue/køkken samt bad/toilet.
Projektet udføres i totalentreprise.

Plantegning: Hjemløseboliger Ishøj Kommune

se mere

18 genhusningsboliger til Midtjysk Boligselskab

Dalsgaard Pavilloner er valgt ved licitation, som totalentreprenør i forbindelse med genhusning af alle beboerne i Midtjysk Boligselskab afd. 39. Løsningen omfatter alt jordarbejde, levering og opstilling af 27 moduler, som…

Dalsgaard Pavilloner er valgt ved licitation, som totalentreprenør i forbindelse med genhusning af alle beboerne i Midtjysk Boligselskab afd. 39.

Løsningen omfatter alt jordarbejde, levering og opstilling af 27 moduler, som sammenbygges til 18 boliger.

Fra ordre til ibrugtagning – kun 12 uger.

Genhusningen løber over de næste 3-4 år i Skanderborg

Alle modulerne er opbygget, således de lever op til bygningsreglementet BR2015 og trykprøvet i henhold til BR2015 og alle bestod første gang.

Bygherrerådgiver Maj Britt Due Schmidt fra Arkitektfirmaet Frost Larsen A/S udtaler:
“Vi har oplevet stor vilje til samarbejde fra Dalsgaard Pavilloner.
Projektet var udfordret på tid, og blev leveret til aftalt deadline, selvom der var udfordringer undervejs.
Når man står med beboere, der skal genhuses og flyttefolk, der er bestilt, så er det altafgørende, at der leveres mangelfrie pavilloner til tiden”.

se mere

Hurtig byggesagsbehandling og klar til brug på bare 10 uger.

Det tog ikke lang tid at tage første spadestik til en ny opgave, hvor vi skulle levere 16 moduler til boliger til flygtninge i totalentreprise for Hillerød Kommune. Beboerne skulle…

Det tog ikke lang tid at tage første spadestik til en ny opgave, hvor vi skulle levere 16 moduler til boliger til flygtninge i totalentreprise for Hillerød Kommune. Beboerne skulle nemlig flytte ind efter 10 uger. Alle boligerne er med centralt ventilationsanlæg suppleret af topmoderne varmesystem, og gedigen kvalitet til de nye beboere. Hver lejlighed indeholder entre med vaskemaskine og tørretumbler. Toilet og bad. Køkken integreret i stue/opholdsrum og 2 værelser. Samlet plads med fliser imellem modulerne for god niveaufri adgang. Imens entreprenøren klargjorde pladsen, producerede vi modulerne på fabrikken. Opgaven er løst som lejeløsning, men kan naturligvis også købes.

Henvendelse til ktp@dalsgaard-as.dk for yderligere info.

se mere

6 boliger til hytteby i Vejle

I løbet af sommeren produceres 6 boliger til en ny Hytteby i Vejle. Hver af boligerne er på ca. 50 m2 og boligerne produceres til permanent opstilling. Opgaven løses for…

I løbet af sommeren produceres 6 boliger til en ny Hytteby i Vejle. Hver af boligerne er på ca. 50 m2 og boligerne produceres til permanent opstilling. Opgaven løses for AAB i totalentreprise og Dalsgaard blev valgt til leverandør ved licitation, hvor 5 virksomheder var indbudt

se mere

Boliger til hjemløse

Dalsgaard blev valgt til totalleverandør vedr. 11 boliger til hjemløse. Hver bolig indeholder vindfang, toilet & bad, soveværelse, stort opholdsrum med køkkensektion. Hver bolig på 32m2 ialt 352 m2. Opgaven…

Dalsgaard blev valgt til totalleverandør vedr. 11 boliger til hjemløse. Hver bolig indeholder vindfang, toilet & bad, soveværelse, stort opholdsrum med køkkensektion. Hver bolig på 32m2 ialt 352 m2. Opgaven er løst som en lejeløsning i totalentreprise. Facadebeklædning Ivarsson Plank i antrasitgrå.
Hele opgaven løst på 10 uger
Ring for flere oplysninger.

se mere

3. Hospital

Dalsgaard har meget stor erfaring indenfor alt med modulbyggeri og især indenfor hospitaler og specialopgaver til den type af byggerier i moduler. Vi har bred erfaring indenfor hospitalsmoduler både til kontor, laboratorie, tandlægemoduler og tilmed sengestuer, medicinrum mm. Indenfor denne sektor også stor erfaring med midlertidige opgaver som strækker sig over eks. 5 år eller længere. Modulerne kan naturligvis også bygges sammen med eksisterende byggeri.

100 m² pavillonbygning til Region Hovedstaden

100 m² pavillonbygning opført og indrettet til specialskole for Region Hovedstaden. Spørg gerne her info@dalsgaard-as.dk, hvis du vil vide mere om dette projekt.    

100 m² pavillonbygning opført og indrettet til specialskole for Region Hovedstaden.

Spørg gerne her info@dalsgaard-as.dk, hvis du vil vide mere om dette projekt.

 

 

se meremindre

Laboratorier

Vi har netop opstillet moduler i 2 etager indrettet som laboratorie for kunde på flere adresser. Skal vi bygge dit nye laboratorie? Kontakt os for et uforbindende tilbud ktp@dalsgaard-as.dk

Vi har netop opstillet moduler i 2 etager indrettet som laboratorie for kunde på flere adresser.

Skal vi bygge dit nye laboratorie?

Kontakt os for et uforbindende tilbud ktp@dalsgaard-as.dk

se mere

Patientstuer og tilhørende personalerum


se mere

1.200 m² sengestue

Dalsgaard er blevet valgt som totalentreprenør på ny komplet sengestue på 1.200 m². Opgaven løses med vores XXL moduler på 4,00 x 16,00 meter, og bygningen opføres i henhold til…

Dalsgaard er blevet valgt som totalentreprenør på ny komplet sengestue på 1.200 m².

Opgaven løses med vores XXL moduler på 4,00 x 16,00 meter, og bygningen opføres i henhold til det nye bygningsreglement 2018.

Modulerne er super optimeret fra fabrik med vandbåren varmeanlæg, ventilation og 3-lags vinduer med solreflekterende glas.

Opgaven løses i anvendelses kategori 6 og gangbredden i vores XXL moduler er 2.40 meter.

Bygningen står klar til marts 2019.

Hvis du ønsker at høre omkring ovennævnte, skriv til: ktp@dalsgaard-as.dk

Se plantegning her: Facade

se mere

3200 m2 akut modtageafdeling

Komplet bygning på 3200 m2 i totalentreprise. Akut modtageafdeling i stueplan og komplet sengestue på 1 sal leveret som totalentreprise for Sygehus Lillebælt i Kolding. Komplet med jordarbejde og entreprenørarbejde….

Komplet bygning på 3200 m2 i totalentreprise.
Akut modtageafdeling i stueplan og komplet sengestue på 1 sal leveret som totalentreprise for Sygehus Lillebælt i Kolding.
Komplet med jordarbejde og entreprenørarbejde.
Bygningen består af forskellige modulstørrelser – fortrinsvis 4 x 16 meters.

se mere

4. Diverse

Fleksibilitet er nøgleordet når vi anvender modulbyggeri. Vi kan producere forskellige modultyper og forskellige størrelse og endda også i flere etager. Vi har egen projekteringsafdeling og er vant til at håndtere projekter fra start til slut.
Når det drejer sig om hvad man kan producere i moduler, så tør vi godt kalde os specialister og det kombinere vi med solid erfaring og ikke mindst top moderne produktionsfaciliteter. Derfor lad os byde ind næste gang i har et projekt.
Vores koncept af muligheder og forskellige typer af moduler, gør at vi skal nok finde en løsning og lyset i ”hallen” må gerne være tændt, så vi kan producere, også når det er mørkt udenfor.

Laboratorier

Vi har netop opstillet moduler i 2 etager indrettet som laboratorie for kunde på flere adresser. Skal vi bygge dit nye laboratorie? Kontakt os for et uforbindende tilbud ktp@dalsgaard-as.dk

Vi har netop opstillet moduler i 2 etager indrettet som laboratorie for kunde på flere adresser.

Skal vi bygge dit nye laboratorie?

Kontakt os for et uforbindende tilbud ktp@dalsgaard-as.dk

se mere

Hyllehøjskolen Børnehave

Vi har netop opført 518 m² børnehave for Middelfart Kommune med mange fine detaljer – bl.a. et komplet produktionskøkken, ventilationssystem og terrasse overdækning. Opstillingen består af 11 moduler, som indeholder…

Vi har netop opført 518 m² børnehave for Middelfart Kommune med mange fine detaljer – bl.a. et komplet produktionskøkken, ventilationssystem og terrasse overdækning.
Opstillingen består af 11 moduler, som indeholder 3 grupperum med tilhørende komplette badeværelser og garderober samt personale/-møderum.
Byggeriet er opført som BR18-krav og er udført som totalentreprise.

SE PLANTEGNING HER

 

se mere

2.500 m² undervisningslokaler og laboratorier til SDU Odense

se mere

Mandskabsbygning leveret til Meldgaard Miljø.

Vi har netop leveret en komplet mandskabsbygning med kontorfaciliteter, kantine/mødefaciliteter incl. køkken samt bad og omklædning.

Komplet mandskabsbygning med kontorfaciliteter, kantine/mødefaciliteter incl. køkken samt bad og omklædning.

Facaden er beklædt med Corten Stål.

Opgaven er løst som totalentreprise.

Se de flotte fotos herunder:

se mere

Portnerbygning til Odense Universitets Hospital

Vi har netop afleveret portnerbygningen til projekt NYT OUH.

Vi har netop afleveret portnerbygningen til projekt NYT OUH.

Portnerbygningen er det første man møder, når man kommer til byggepladsen på NYT OUH.

Det forventes, at portnerbygningen er centrum for al logistik og styring på byggepladsen og vil danne de fysiske rammer om arbejdspladser til driftsoperatøren m.v., samt være indgangen til afholdelse af sikkerheds intro for besøgende og nye medarbejdere til byggepladsen.

se mere

Hansenberg Kolding

4 stk. XL moduler sammenbygget til et samlet areal på 130 m2 professionel uddannelseskøkken. Grovkøkken, toilet og omklædningsforhold. Gulv udført med Altro Safe, vinyl, hulkehl og gulvafløb. Integreret centralt ventilationsanlæg….

4 stk. XL moduler sammenbygget til et samlet areal på 130 m2 professionel uddannelseskøkken. Grovkøkken, toilet og omklædningsforhold. Gulv udført med Altro Safe, vinyl, hulkehl og gulvafløb. Integreret centralt ventilationsanlæg. Vandbåren gulvvarme monteret til eksisterende fjernvarmeanlæg. Nedhængt loft med integreret LED loft armaturer og lysstyring.

Alle rør og kabelinstallationer udført som skjulte installationer (rengøringsvenlig) Opstillet og sammenbyggelig med eksisterende lokaler. Bygningen er med niveaufri adgang. Produceret og godkendt til permanent opstilling.
Udført som totalentreprise for arkitekt og bygherre

se mere

Tandklinik opført som præfabrikeret bygning

For kommune har vi produceret en “lidt” speciel bygning som skal fungere som tandklinik for området. Bygningen er produceret med meget høje brandkrav da placering var tæt op ad andre…

For kommune har vi produceret en “lidt” speciel bygning som skal fungere som tandklinik for området. Bygningen er produceret med meget høje brandkrav da placering var tæt op ad andre bygninger. Vægge, facader er udført i skrå linier så det symbolisere et skib. Vinduer er træ/alu. Bygningen var også en udfordring transportmæssig da bredden er 5.70 meter udført i et modul. Lad os give tilbud på din næste opgave.

se mere

200 m2 undervisningslokaler

Undervisningslokaler på 5 uger Skole i Silkeborg 183 m2 lokaler i 5 moduler. Produceret til permanent opstilling med fjernvarme, ventilationsanlæg mv. Facebeklædning i Rockpanel antrasitgrå og hvid vinduesbånd. Træ / alu…

Undervisningslokaler på 5 uger Skole i Silkeborg 183 m2 lokaler i 5 moduler. Produceret til permanent opstilling med fjernvarme, ventilationsanlæg mv. Facebeklædning i Rockpanel antrasitgrå og hvid vinduesbånd. Træ / alu vinduer. Flot udhæng ved tagkonstruktionen og niveaufri adgang. Ring for mere info.

se mere

DGI Vejle

700m2 pavilloner til DGI Huset Vejle, sommeren 2012.Dalsgaard vandt i udbud og blev valgt som leverandør til 700m2 bygning til DGI Huset i Vejle. Bygningen skal bruges til fitness, spinning…

700m2 pavilloner til DGI Huset Vejle, sommeren 2012.Dalsgaard vandt i udbud og blev valgt som leverandør til 700m2 bygning til DGI Huset i Vejle. Bygningen skal bruges til fitness, spinning og bevægelseslokale. Bygningen udføres i 14 moduler og er leveret juni 2012

se mere

Hvad er fordelene ved modulbyggeri?

Fordelene ved modulbyggeri er at 80-90 % af processen foregår inde i en opvarmet produktionshal, hvor vi har mulighed for at styre processen helt tæt. Mens vi bygger på fabrikken kan man klargøre byggepladsen og man kan klargøre fundamenter, og gøre det hele klar til at vi kommer med modulet. Mens modulerne fremstilles på fabrik, så står de jo inde i en tør hal. Der er ingen fugt. Vi har optimal byggestyring. Vi har optimale muligheder for kvalitetssikring løbende, og kan hele tiden besigtige selve produktionen fra dag til dag og fra time til time. Alle vores byggematerialer er i nærheden af vores fabrikshal, og står også under tag og et hele, og er tætte og uden fugt. Så de er meget hurtige at tilføre til processen. Og har vi materialer og sådan noget til overs, eller som er i overskud, så går de ind i de næste moduler. Derfor har vi heller ikke noget spild ude fra byggepladsen, fordi vi har det hele lige i nærheden. Det giver os en mulighed for at optimere og bruge de rigtige materialer lige nøjagtig til den rigtige måde at sammensætte de her på.

Når vi snakker modulbyggeri, generelt med fordele, så er det også nemt at fremstille det i moduler på fabrik, imens man laver projekter hvor man fx støber stueplan i beton, og så sætter man moduler ovenpå. Så kan man lave stueplan og kælder fx i betonelementer, og mens de bliver produceret og sat op på byggepladsen, så producerer man 1,2 eller 3 etager i træmoduler på fabrikken, således at når man er klar der, så tilføjer man moduler ude på byggepladsen og sætter 3 etager på i løbet af 3 uger. Og så kan man samtidig arbejde i både stueplan og kælderplan mens der er nogen der monterer det indvendige i de her moduler, samtidig med at man er i gang med at montere en ny facade beklædning. Så kan man korte den samlede byggetid på projektet ned. Det er helt klart en af de store fordele ved modulbyggeri.

En anden fordel ved modulbyggeri er at hvis man har et behov der hedder at man bare ønsker at leje og ikke købe, så er modulbyggeri jo opbygget i moduler, og det gør at man kan flytte dem. Så har man behovet i en stor virksomhed for projektarbejdspladser eller kontorarbejdspladser midlertidigt, så kan modulerne flyttes rundt fra afdeling til afdeling.

Så i modulbyggeri har man også den mulighed at optimere at det energiforbrug man har er særdeles lav, fordi vi opbygger i træ og stål. Og så har vi mulighed for at optimere selve konstruktionen. Det er i forhold til at, i og med vi opbygger med træ så kan vi have en lav u-værdi eller lav lambdaværdi på vores isolering og dermed få tyndere vægtykkelser end ved traditionel murerbyggeri eller betonbyggeri. Træ er mere velegnet til den form for konstruktion. Til en smallere konstruktion end hvis du har mursten, og så en isoleringsmængde i midten, og så mursten igen indvendig. Så den samlede tykkelse af både gulvkonstruktion, vægkonstruktion og tagkonstruktion kan man optimere.

Fordelen ved modulbyggeri, er muligheden for håndværkere, at arbejde samtidig

Det kan man jo også ved almindeligt byggeri. Der er du bare nødt til at vente på, at betonelementerne bliver opført i samme rækkefølge opad, og så vente på etagerne bliver etableret. Når vi kommer med modulerne ud til en byggeplads, så har du mulighed for at det enkelte modul er optimeret, både med gips til brandsektionsadskillelse og sågar indvendige vægge og lofter er klargjort til at blive sat op. Så der er en hurtigere montagetid. Alt den grundlæggende el kan være i hvert modul, så man bare trækker ledninger hen til hovedtavler, således at den samlede proces går hurtigere fordi man er aktiv på flere områder på samme tid.

Få et tilbud her

Oplys dit navn og din email og vi kontakter dig hurtigst muligt.