Om Dalsgaard

Dalsgaard Pavilloner A/S er et 100% danskejet aktieselskab.

Virksomheden er beliggende i Vejle på en 48.000 m² stor plads med alle tilhørende faciliteter. 2 store opvarmede produktionshaller, med komplette tilhørende lagerfaciliteter/værksteder. Egne værksteder til rengøring/ vedligehold af udlejningsmateriel. Egen vognpark til levering af vogne og samarbejde med erfarne vognmænd/ mobilkraner til leverancer af modulbyggeri og pavilloner.

Egen projektafdeling med projektledere, bygningskonstruktør/ingeniør og tegneafdeling, hvor der tegnes i Autocad, Revit 2D & 3D. Samarbejde med specialister inden for statik, brandstrategi samt energirammeberegning og byggetilladelser generelt.

Dalsgaard Pavilloner som kompetent sparringspartner

Indrømmet, der findes mange der sælger og udlejer ekstra m² i form af moduler og pavilloner. Vi har også alle vores egen måde at gøre tingene på. I vores virksomhed handler det først og fremmest om, at slutbrugerne er tilfredse med løsningen – uanset om den er midlertidig eller permanent.

Vi har årelang erfaring med løsning af opgaverne og vi har opbygget en betydelig ekspertise. Dertil skal så lægges de mange års erfaring de enkelte håndværkere og ledere har ved at arbejde med opgaverne fra morgen til aften igennem de sidste mere end 60 år.

Som kunde får du en kompetent sparringspartner og en stabil leverandør, hvor der lægges vægt på både håndværket og styringen igennem hele byggeprojektet.