Indrettet container /prefab container

En indrettet container er en container, som f.eks. er indrettet til kontorbrug. Man kan bruge en skibscontainer og så opbygge den indvendig med den indretning som passer. Fordelen ved containere er hvis de ofte skal flyttes også er de nemme at tyverisikre.  Mange firmaer vælger i dag at benytte sig af en indrettet container på en byggeplads for således at få kontorfaciliteter på pladsen.

Containerne fra Dalsgaard Pavilloner A/S kan produceres efter mål og ønske. En indrettet container kan også være lavet til køkken eller til værksted. Containeren kan også benyttes til beboelse, hvilket kan afhjælpe akut boligmangel. I dag bliver en indrettet container brugt til utrolig mange formål. Prefab containere og indretning af skibscontainere udføres på tilbud eller efter aftale.

Tekniske installationer tilpasses den enkelte container. Vindmølleindustrien bruger idag mange containere fra Dalsgaard Skurvogne som værkstedscontainere rundt i verden. En skibscontainer som er rigtig indrettet er en vigtig del af værktøjet ude på siten hvor montører skal arbejde i alt slags vejr.