Kontorpavilloner -pavilloner

Skal din virksomhed have ekstra kapacitet

Du kan med fordel få bygget pavilloner fra Dalsgaard. Pavilloner er meget fleksible og der er ingen grænser for indretning. Dine pavilloner fra Dalsgaard kan faktisk indeholde hele din virksomhed i kortere eller længere perioder, så du slipper for at finde en ny bygning, mens dit firma bygger om. Du sparer således også penge, når du opfører pavilloner, da det er en del billigere at opføre kontorpavilloner end at betale leje for en helt separat bygning. Kontorpavilloner kan også bruges til permanent byggeri. Vi kan indrette dem efter størrelse og ønske og alt er muligt og tilladt.Det kaldes også modulbyggeri. Modulbyggeri er, hvor man bygger i moduler på fabrik under kontrolleret forhold og så transportere modulerne til byggepladsen som i mellemtiden er klargjort. Så monteres modulerne på fundament og samles på kort tid ofte 3-5 dage. Modulerne er færdig fra fabrik med diverse installationer, såsom elinstallation, varmeanlæg, edb kan være forberedt med ledninger.Alt i pavilloner. Individuelt design. Hurtig levering fra dalsgaard

Kontorpavilloner og modulbyggeri kan også bygges i flere etager. Størrelsen på de enkelte moduler kan variere og vi kan bygge dem på mål således de passer i forhold til opstillingsstedet. pavillonerne bygges i vores produktionshaller og leveres som færdige moduler som færdigmonteres på pladsen.

dalsgaard tildager gerne i udbud på opgaver med kontorpavilloner.

Pavillonerne kan laves med el-varme, fjernvarme med vandbåren anlæg, varmepumpe som er luft til luft eller luft til vand, aircondition & ventilationsanlæg. Vinduerne kan leveres med solreflekterende glas. Der kan monteres markiser. Facaden er ventileret og taget kan udføres med grå tagpap så det ikke optager så meget varme.

Kontorpavilloner udlejes normalt med fast lejepris pr. måned. Pavillonerne kan også købes. Leasing af pavillonerer også en mulighed. Modulbyggeri / produktion af pavilloner giver mange muligheder for at lave lige det udtryk på bygningen som man ønsker. Der er et utal af farver og kombinationer i facadebeklædning til modulbyggeri og kontorpavilloner. Er det større byggeri bør man nok have en arkitekt ind over projektet for at “nikke til sammensætningen af farver og materialer”

Over 50 års ekspertise og produktudvikling giver resultater. Kontorpavilloner fra Dalsgaard Pavilloner A/S med store rum og plads til de projekter du skal udfører. Kontorpavilloner med ekstra højde og skrå tag fra Dalsgaard Pavilloner A/S giver arkitekten frie hænder til design og detaljer. Kontorpavilloner fra Dalsgaard Pavilloner A/S udføres gerne i udbud. Designpavilloner fra Dalsgaard. Design i moduler fra Dalsgaard. Ligeledes har du som arkitekt frie hænder med designet når du anvender modulbyggeri fra Dalsgaard

Ved renovering af MAERSK GUARDIAN opførte vi kontorpavilloner til projektlederkontor. På flere sygehuse har vi opført sengestuer og kontorpavilloner. Integreret byggeri med modulbyggeri med flot facade. Dalsgaard har god kvalitet til god pris. Pavilloner med leje/forkøbsret. Opnå ekstra rabat ved lang lejeperiode ved leje af pavilloner. Undervisningspavilloner opført til permanent opstilling i henhold til 2011. Solfangeranlæg monteret på pavilloner samt gulvvarme i kombination til aircondition. Solreflekterende glas med argon i pavilloner fra Dalsgaard.

Pavilloner fra Dalsgaard Pavilloner A/S holder i 30 – 50 år med korrekt vedligehold. Pavilloner fra Dalsgaard med varmepumpe. Pavilloner fra Dalsgaard tilbud og indrettet efter hvad du ønsker.