Kontorvogne til byggepladsen

Der er mange arbejdsopgaver på en byggeplads og måske også flere administrative opgaver, der vil være optimale at løse på selve pladsen end hjemme på kontoret. Det er muligt for kortere eller længere perioder at leje kontorvogne, så du kan få dit eget kontor på byggepladsen.

En af de helt store fordele ved at have eget kontor, der hvor det sker, er at du kan løse alle administrative opgave, mens du er til stede og kan overvåge projektet. Du sparer meget tid ved ikke at skulle køre mellem hovedkontoret og byggepladsen og du har altid alt hvad du skal bruge lige ved hånden.

De fleste vælger at leje kontorvogne til deres projekter, da det giver en besparelse i længden. Det giver dig arbejdsro, men du er til stede og du har et sted at holde møder. Du vil også opleve, at dine medarbejdere er mere effektive, når du er til stede hele tiden.

Vogne kombineret med kantine på arbejdspladsen.

Hvis du har flere medarbejdere, der skal udføre administrativt arbejde kan du vælge at leje en vogn, der er kombineret med spiseplads. Disse vogne kan lejes med og uden inventar, så du kan få lige nøjagtig, hvad du har brug for til din midlertidige arbejdsplads.

Mange af disse vogne er også til rådighed for langtidsleje.

De bliver ofte brugt som et alternativ til en udbygning, hvis kontoret er blevet for lille og der ikke lige er mulighed for at bygge ud. Eller i perioder med spidsbelastning, hvor det er nødvendigt at tage ekstra medarbejdere ind.

Vi har disse kontorvogne i forskellige størrelser og du er altid mere ned velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål eller ikke har fundet hvad du søger på vores hjemmeside. Vi har stor erfaring og idder klar til at rådgive dig.