Midlertidige pavilloner

Har du akut pladsmangel i din virksomhed? Så er det en god ide at få opført midlertidige pavilloner indrettet til kontorbrug. Måske har du brug for rum til en nyoprettet projektgruppe eller bare lidt ekstra plads, mens der sker en ombygning af dit firma. Med midlertidige pavilloner får du løst dit pladsproblem nemt og hurtigt.

Der kan være mange situationer, hvor midlertidige pavilloner kan hjælpe dig. Det er i det hele taget en god ide med pavilloner, da de kan opføres tæt ved den egentlige firmabygning, så de medarbejdere der skal benytte dem ikke behøver at flyttes til en nye adresse. Midlertidige pavilloner er lige præcis midlertidige, og de kan opføres let og hurtigt. Bygningsreglement 2018 tillader midlertidig opstilling af pavilloner i op til 5 år.

Midlertidige pavilloner fra Dalsgaard Pavilloner A/S har en særdeles høj standard. De er bygget i kvalitetsmaterialer og der er et godt indeklima i vores pavilloner. Mange af vores pavilloner har ventilationsanlæg og de kan holde i mindst 30 – 50 år ved korrekt vedligehold.