Pavillonbyggeri

Dalsgaard Pavilloner A/S er ekspert, når det gælder pavillonbyggeri. Har du pladsproblemer i din virksomhed, kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder mange forskellige former for pavillonbyggeri og rådgiver hellere end gerne dig, så du får den løsning, der passer til dig og dit firma. Det er altid en måde, hvorpå du kan få mere rum. Vi er specialister i ekstra m2 her og nu.

Med pavillonbyggeri starter priserne ved 5000,00 pr. m2 excl. moms. Lad os blive din leverandør af pavilloner.

Vi garantere at du for en supergod opfølgning igennem hele processen.
Pavillonbyggeri er en enkel løsning på pladsproblemer. For en privat eller offentlig virksomhed kan pavillonbyggeri gøre en stor forskel, hvis der skal bygges om, eller hvis der mangler plads til en nyoprettet projektgruppe. Pavillonbyggeri bruges også indenfor det offentlige og er i det hele taget en løsning, der kan benyttes i mange situationer.

 

Pavillonbyggeri er særdeles velegnet til byggeri til virksomhedens nye domicil. Kan indrettes efter jeres ønsker i en eller flere etager. Kan bygges som selvstændig bygning eller sammen med eksisterende bygning.

Opbygges med fjernvarme eller med varmepumpe. Kan opbygges og kan flyttes senere hvis firma skifter adresse eller har brug for at flytte domicil til anden by.

 

Virksomheder der arbejder udfra kontrakter kan med fordel benytte pavillonbyggeri. Pavillonbyggeri fra dalsgaard kan tilpasses alle behov og der er et væld af muligheder for indretning og løsninger.

 

Pavillonbyggeri fra Dalsgaard Pavilloner A/S giver bygherrer den mulighed at få tilpasset individuelt byggeri til mindre pris end normal byggeri. Pavillonbyggeri kan udføres hele året.