Stillingsopslag – Tømrer og Anlægsstruktør

Dalsgaard – det vi ikke har, det bygger vi bare.

 Vi har bygget en ny produktionshal og har generelt gang i sagerne, hvilket er medvirkende til at vi nu kikker efter flere gode kollegaer til vores arbejdsplads i Vejle. Du vil blive en del af et stærkt team, hvor faglig udfordring, kvalitet og udvikling er et væsentligt parameter.

Vi tilbyder

Over 10.000m² under tag og det meste er opvarmet. Godt løfte og hjælpeudstyr, kombineret med maskiner der dur.

Mulighederne og arbejdsopgaverne er mange hos os, og vi har en hverdag der er alsidig, fleksibel og med kort kommandovej til både beslutninger og beslutningstager

Et job med frihed under ansvar og mulighed for at arbejde tværfagligt, grundet det tætte samarbejde til de øvrige fagområder.

Alt det som vi alle værdsætter, gode kollegaer, personalearrangementer, stabile arbejds- og ansættelsesvilkår herunder frugtordning, sundhedsforsikring og overenskomst under Dansk Byggeri.

Hvem er du?

  • Uddannet indenfor faget
  • Har solid erfaring indenfor faget
  • Er mødestabil og engageret
  • Arbejder selvstændigt
  • Hurtigt arbejdende fagnørd som går op i lækkert håndværk.
  • Er imødekommende og udadvendt, med en god portion humor
  • Motiveres af at skabe værdi for den enkelte kunde

Du er velkommen til at kontakte COO Per Christian Jensen på tlf. 52 34 78 74 for at høre mere om jobbet.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning eller bare et par ord om dig selv og din tidligere erfaring hurtigst muligt, da vi læser ansøgningerne løbende. Send din ansøgning til Dorte Østerkjerhuus, dos@dalsgaard-as.dk

Om Dalsgaard

Vi bygger bygninger som andre dygtige håndværker, men vi arbejder med verdens mest bæredygtige materiale som grundelement og det er træ. Modulbyggeri med holdbarhed på mere end 50 år. Vi leverer og montere modulbyggeri til kunder over hele landet. Mange projekter leveres som totalentreprise.
Vi er et team sammensat af tømrer, malere, gulvlægger, anlægsstruktør, aut. kloakmester, maskinmester, bygningskonstruktør, teknisk designer og andre gode medarbejdere.

Se mere på www.dalsgaard-as.dk

Film https://youtu.be/oefDkJunpxc