Teknik pavilloner fra dalsgaard

Dalsgaard Pavilloner A/S opfører mange forskellige slags pavilloner. Teknikpavilloner, som for det meste bruges til opbevaring af teknisk udstyr, er særdeles nyttige for industrivirksomheder. Teknikpavilloner er naturligvis indrettet til lagerbrug. Ligesom alle vore andre pavilloner overholder teknikpavilloner de gældende regler for byggeri, selvom det egentlige pavillonbyggeri foregår på vores fabrik.

Vi kører derefter dine teknikpavilloner ud til din virksomhed og opfører dem der. Denne metode er en af grundene til, at vi kan gøre byggeriet af pavillonerne så hurtigt, da vi ikke er nødt til at tage hensyn til vejrforholdene.

Teknikpavilloner kan bruges som bygning til installationer af enhver art. eks. tele, it, serverrum, maskinrum. De kan bygges brandsikre og med eller uden stålramme. Teknikpavilloner fra Dalsgaard Skurvogne kan indrettes og tilpasses jeres ønsker og udstyr. De kan opbygges på mål og i henhold til tegninger udført af ekstern rådgiver / arkitekt.

De kan stables eller bygges sammen. Der kan laves tekniske installationer af enhver art. Vi kan bygge 1 stk. eller 100 stk. som er ens og til fast pris. Teknikpavilloner fra Dalsgaard Skurvogne bygges med løftebeslag, ståldøre, eller hvilken opbygning der nu påkræves.

De kan også bruges til pauserum, rygerum.

Toiletbygninger kan også udføres i modulbyggeri fra dalsgaard. Toiletbygning til permanent byggeri opført af Dalsgaard Pavilloner A/S.

Teknikpavilloner til vindmølleindustrien. Teknikløsninger til offshore industrien.