Udlejning af pavilloner / kontorpavilloner fra Dalsgaard Skurvogne

Når vi har henvendelser fra vores kunder omkring leje eller køb af pavilloner, deltager vi ofte som rådgivere i forbindelse med ansøgning om byggetilladelse, entreprenørarbejde eller andre problemstillinger i forbindelse med opstillingen eller byggeriet.

 

Udlejning af pavilloner kan løses på flere måder.

Vi har altid en indledende dialog med kunden for at fastlægge om vi har den indretning der passer til kundens behov. Har vi ikke den rigtige indretning til udlejning kan vi sammen med kunden tegne og indrette den optimale indretning.

Så kan vores produktionsafdeling nemt køre den ind sammen med andre projekter og kunden kan få en fabriksny pavillon indenfor 6 – 8 uger. Ved leje af pavilloner er vi også ofte totalleverandør således vi udfører tilkobling af el forsyning med vor elektriker. Tilslutter vand med vor VVS installatør og udfører jord, anlægsarbejde og kloakarbejde med entreprenør.

 

Udlejning af kundespecifikke pavilloner

Vi udlejer også individuelle pavilloner med kundespecifikke løsninger. Et eksempel er de vuggestuepavilloner som vi lejer ud, her leverer vi løsningen komplet med børnegarderober, opvaskemaskine, ventilationsanlæg, pusleborde og meget mere.

 

Forsikring af din leje pavillon

Skal pavillonen som ønskes anvendt til udlejning bygget i speciel størrelse eller form kan vi også være rådgiver undervejs i projektet. Ved leje af pavilloner ved Dalsgaard Pavilloner A/S betaler vores kunder for at være forsikret mod brand, tyveri og hærværk. Skulle uheldet så være ude, er det os der reparerer og ordner skaderne, ofte indenfor det første døgn uden beregning for kunden.

 

Vedligeholdelse af pavilloner

Ved udlejning af pavilloner der står lang tid på samme sted kan vi også tilbyde at vedligeholde dem ude hos kunden. Vi kommer og maler / vedligeholder udlejningspavillonen både ind og udvendig efter aftale med kunden.  Når man lejer en pavillon er det normalt at den skal stå på fast underlag.

Det optimale er en stampet stabilgruspude. Når mulden er fjernet og man har indbygget stabilgrus vil pavillonen kunne stå i årevis uden problemer. Det er dog nødvendigt for alle udlejningspavilloner at der er tilstrækkeligt ventilation under gulvkonstruktionen.

Ved transport af pavilloner står vi oftest for transporten og i den forbindelse sørger vi for transporttilladelse, materialer til opklodsning med mere. Skal der speciel lastvogn eller kran til opgaven løser vi også det, naturligvis i åben dialog med kunden omkring den specifikke opgave. Vi har mange forskellige kranbiler og specielkøretøjer til rådighed, så næsten alt kan lade sig gøre.

 

Ved transport af pavilloner har vi ofte spærretider og andre opgavebestemte udfordringer som vi har stor erfaring i at løse.