Værkstedscontainer Containere

Dalsgaard Pavilloner A/S er din leverandør af containere og især værkstedscontainere. Til en værkstedscontainer vil vi typisk bruge en skibscontainer, som er af særlig solid kvalitet og derfor også godkendt til søtransport. Ønsker du en særligt indrettet værkstedscontainer, ombygger vi skibscontaineren, så den indeholder det værksted du har brug for.

Din værkstedscontainer vil blive afstemt til dit behov. Hos Dalsgaard Pavilloner A/S bygger vi nemlig gerne din værkstedscontainer, så den bliver som du ønsker den. Kontakt os gerne med spørgsmål og lad os sammen lægge planen for din værkstedscontainer. præfab containere er en god løsning når du skal flytte jævnligt.

De kan stables og de kan indrettes lige som du vil. Vi udfører dem med vinduer og døre i siderne som ønsket. De kan stadigvæk leveres med certifikat til søtransport. Vi laver dem i bs 60 klasse. Vi producere dem ES sikre.

Skibscontainere i bs 60 udførelse. Containerindretninger fra dalsgaard til enhvert formål. Der er masser af muligheder i forskellige containerindretninger at vælge imellem. Værkstedscontainere fra Dalsgaard Pavilloner A/S kan i dag vise referrencer af produktion på container til undervisning, butik, værksted, offshore, testcenter for montører, værkstedsbygning på pramme, værkstedscontainer til byggepladsen, kontorcontainere, Køkkenindretning, Flaskesorteringscontainer, laboratoriecontainer.

Dalsgaard Pavilloner A/S med egen produktion giver gerne tilbud på opbygning af prefab container, værkstedscontainere.

Containeropbygning til professionelle. billige og stærke løsninger i containere fra Dalsgaard Pavilloner A/S.

Alt i containeropbygning fra Dalsgaard Pavilloner A/S.